0232.237.686

0332.401.334

SC GLISSANDO SRL

DESPRE NOI

Cabinetul Dr. Ioan SAVINESCU a fost înfiinţat în anul 1994 şi funcţionează, în prezent, în Iaşi, Str. Sf. Lazăr nr 22 sub denumirea SC GLISSANDO SRL.

Cabinetul nostru vă oferă o gamă largă de servicii stomatologice, puse în practică prin metode moderne şi aparatură de înaltă performanţă.

Tinem cont de nevoile/necesităţile pacienţilor, suntem în permanenţă la curent cu cele mai noi soluţii de tratament din domeniu, şi ne dorim să fiţi întotdeauna mulţumiţi de serviciile noastre.

Asiguram o procedură riguroasă şi eficientă de dezinfecţie şi sterilizare a instrumentarului folosit în cabinet, ce respectă normele de siguranţă impuse de Ministerul Sănătăţii şi este în acord cu legislaţia europeană. Sterilizarea şi siguranţa actului medical constituie, pentru noi o prioritate.

Raportul calitate-pret este unul echilibrat şi ne străduim să oferim diferite soluţii de tratament.

Pentru atingerea acestor obiective asiguram o gamă completă de servicii de stomatologie generala utilizand echipamente si aparatură medicală de ultima generatie produse in UE

·         Doua unituri dotate complet cu piese de mana, piese cot, monitor, camere intraorale, lampi de fotopolimerizare.

·         Anaeject– seringa electronica pentru anestezie loco-regionala atraumatica recomandata persoanelor anxioase si copiilor.

·         Aquacut– echipament pentru tratamente dentare minim invazive bazat pe tehnica abraziva cu fluid- fluid-abrasion- tratamentul cariei dentare incipiente fara freaza si fara durere.

·         Piezotome– extractia dentara atraumatica prin piezochirurgie- rezectia apicala atraumatica prin piezochirurgie – prin functia Newtron se realizeaza chiuretajul pungilor parodontale

·         Laser – terapia cu laser Diode Laser Velopex care utilizeaza urmatoarele programe:

– Albirea dinţilor:

– Chirurgie endo: sterilizarea canalului radicular,

– Chirurgie perio: sterilizarea pungilor parodontale

– Chirurgie generală: frenectomie, gingivectomie, corectarea conturului gingival

  • Laser – terapia cu laser BTL 2000
  • Diagnosticul se realizeaza:

Imagistic prin intermediul camerelor intraorale Sopro care capteaza imagini din cavitatea bucala si le afiseaza pe monitorul de la unit,

Radiologic prin intermediul radiologiei dentara digitale realizata cu scanner digital cu placi imagine Digora Optime. Radiologia dentara digitata scade doza de radiatii incasata de pacienti in timpul expunerilor la raze X cu pana la 75% si permite vizualizarea si transmiterea rezultatului radiologic (a radiografiei dentare) prin intermediul unui sistem PC. Toti pacientii vor purta, in timpul expunerii la radiatii, sort plumbat cu guler pentru protectie.

Fotografie medicala: inregistrarea standardizata a culorii dintilor in vederea transmiterii cat mai corecte, a acesteia, catre laboratorul de tehnica dentara care va realiza lucrarea dentara.

  • Curatarea, dezinfectia si lubrifierea automata a pieselor de mana se realizeaza cu echipamentul Assistina.
  • Dezinfectia instrumentarului, a echipamentelor si a suprafetelor medicale din cadrul cabinetului se realizeaza in sistem integratprin intermediul gamei de solutii de igienta si dezinfectie Metasys, a autoclavului clasa B – Satelec Vela 170 Pulse.
  • Cabinetul foloseste sisteme de implante dentare moderne, minim invazive: Tiologic, Tiolox produse de Dentaurum GmbH Germania. In cazuri dificile se vor folosi sisteme speciale de implante: Mini Implant si Short Implant Dentium.
  • Tratamentele endodontice se realizeata rotativ prin intermediul micromotorului endodontic VDW Silver si VDW Silver Reciproc si a sistemelor de ace rotative din Nichel Titan Mtwo produse de VDW GmbH Germania. Stabilirea lungimii canalelor radiculare se realizeaza prin intermediul apex-locatorului Raypex 5 produs de VDW GmhB, Germania.

 

Alte facilităţi:

– free Wi-Fi;

– plata cu cardul;

– ambient placut si climatizare (AC), apa, ceai si cafea la discretie, muzica ambientala si TV flat in sala de asteptare.

– parcare în apropriere în incinta Palas.