0232.237.686

0332.401.334

SC GLISSANDO SRL

Termeni si Conditii

Pentru site-ul www.stomatologie-savinescu.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

SC GLISSANDO SRL a gandit această pagină web cu cea mai mare atenţie. Este exclusă totuşi orice garanţie asupra actualităţii, acurateţii şi integralităţii datelor puse la dispoziţie.

a.  Utilizare improprie si raspunderi

Utilizatorul acestui site este de acord sa foloseasca informatiile postate de acest site numai in scopuri legale.

Acesta are urmatoarele drepturi

  • reproducerea, traducerea sau utilizarea informatiilor publicate, numai cu indicarea sursei;
  • copierea sau tiparirea unor materiale in scop personal, fara comercializarea acestora
  • inainte de a lua decizii bazate pe informatiile continute in acest website sunteti obligat sa luati legatura cu personalul nostru de

specialitate.

  • inserarea in paginile proprii a unor legaturi catre acest site web (atunci cand legaturile sunt cuprinse in website-uri comerciale sau publicitare) se va asigura deschiderea unei noi ferestre pentru vizualizarea site-ului SC GLISSANDO SRL

Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze SC GLISSANDO SRL in justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea informatiilor postate pe site-ul SC GLISSANDO SRL (www.stomatologie-savinescu.ro) cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel sau provocate direct de SC GLISSANDO SRL ca urmare a incalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

SC GLISSANDO SRL  isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Datele si informatiile sunt prezentate in site-ul SC GLISSANDO SRL numai in scopuri informative. SC GLISSANDO SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara preaviz.

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre SC GLISSANDO SRL a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri.

Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca SC GLISSANDO SRL nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc. SC GLISSANDO SRL nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, SC GLISSANDO SRL nu este responsabila pentru respectarea de catre Utilizator a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

b. Securitate

Utilizatorul ia la cunostinta ca SC GLISSANDO SRL nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor de pe acest site.

Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi SC GLISSANDO SRL va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Utilizatorul o primeste sau o trimite va fi permanent in siguranta.

c. Confidentialitate

SC GLISSANDO SRL nu garanteaza ca utilizarea de catre Utilizator a acestui site va fi confidentiala. SC GLISSANDO SRL nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera Utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre Utilizator a acestui site. Orice informatie pe care Utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet.

Date de contact: SC GLISSANDO SRL

C.U.I. 13115959, J22/446/2000

Adresa: Str. Sf. Lazar nr 22, bl. K3, parter, ap. 4, 700045 – IASI

e-mail: contact {at} stomatologie-savinescu.ro

website: www.stomatologie-savinescu.ro

tel: +40/232/237.686, +4/0332/401.334,

fax: +40/232/237.686
Administrator: Dr. Savinescu Ioan
Webmaster: www.verycreative.eu